Å ri på sommerens milde vind

Jeg flyr gjennom fritt rom, som gjennom åpen luft, fri fra tanker og alt av sjelens vintermørke. Sommerens lette vind blåser. Jeg slipper taket i utryggheten og rir sommerens vind.

 
Fokus på Trøndelag

Velkommen til en sirkel i Sjamanismens ABC, de første skritt på sjamanens vei. Sirkelen foregår på Mausundgløtt i havgapet utenfor Trondheim, i tiden 31. juli til 2. august. En uke seinere begynner utesittingen på Gudfjelløya.

 
Hvem trommet?

Antichrist er en mørk og religiøs film om menneskelige demoner, inspirert av skrekkfilmer, mener Aftenposten i en artikkel den 22. mai. I filmen forekommer tre dyr, blant annet en snakkende rev.

 
Finn din plass

Jeg oppdager igjen og igjen kraften i steder i naturen som man velger, eller blir valgt av. For meg representerer dette stedet "det andre", det som er stille, og gir visdom og ro, alt det som kan åpne seg i møtet mellom hverdagens sinn og naturens kraft.

 
San-trommen og danserangler

De binder, putter en skinnbag over trommens munn, fester med sener og trekker overflaten stramt og vil at trommen skal lyde når de banker på den. Mennene binder springbukkører på føttene sine.

 
Finn din flokk: Vår-sommer-høst

Sjokkterapi, weekendkurs og nye Saivo-grupper, og i andre uke i august holdes den sedvanlige  naturvandringen/utesittingen. Om du vil utforske sjamanens vei, bryte psykens stengsler og arbeide med sjamanisme og natur, så les programmet for de kommende månedene.

 
<< Start < Forrige 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Neste > Siste >>

Side 11 av 52


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling