Velkommen til Ingelises sjokkterapi PDF Skriv ut E-post

I månedsskiftet oktober/november kommer Ingelise Lund fra Danmark tilbake. Hun er sjokkterapeut og sjaman og innbyr med dette til en ny, befriende gruppeerfaring. Sjokk kan gi jeg-tap og sjeletap og gjennom god sjokkterapi kan både  jeget, hukommelsen og følelsene gjenfinnes og oppleves.

I en gruppe som dette får du muligheten til å åpne opp for å være-bli en av dine dypeste, mest smertefulle og samtidige høyeste energiske opplevelser.  Gjennom utvalgte øvelser kan de energiene/situasjonene bli mødt, rommet og transformert. Det gir frihet. Og hvem ønsker ikke dypere innsikt og større psykologisk og sjelelig frihet? Påmeldingen til gruppen starter nå.

Her er hennes kursbeskrivelse:

"Dette kursus vil indeholde indføring i teknikker hvormed det er muligt at arbejde med og forløse gamle og uforløste chok traumer. Det vil ske gennem alm. undervisning, demonstration, samtaleteknik, selvudøvelse og træning.

Vi vil:

1. Uddybe og se på kroppens autonome reaktioner i en choksituation, vores evne til herfra at tage vare på vor sjæl, hvordan og hvad det er der sætter ind. Samt hvordan og hvorfor det sætter spor i hvor fysiske krop, som det ikke alene gennem vore tanker og fornuft er mulig at forløse.

2. Uddybe hvordan et chok virker ind på vores hukommelse og emotioner, samt hvilken betydning det har.

3. Komme ind på de ordløse og ubevidste beslutninger, som efter et uforløst chok, vil fastlåse os også i et stivnet psykologisk mønster.

Alle i gruppen kan vælge et ”mindre” helst afgrænset chok at arbejde med igennem kurset. Det er lettere at træne med et afgrænset chok. ( hvilket det dog kan være svært at afgøre om et chok er, derfor er dette kursus nødvendigvis rettet mod det som opstår lige nu og her i gruppen, og derfor er en præcis dagsplan ikke mulig. Min erfaring er at det vi lærer mest af, er at se på og håndtere det der sker og åbner sig op lige nu og her. Dette er endnu mere tydeligt, når det er høje chok energier vi taler om. )

Der gives på forhånd ingen garanti for, at det chok man vælger at arbejde med, på denne korte tid kan nå at blive færdig bearbejdet.

Derfor vil der være komme et tilbud om og en mulighed for at forsætte enten individuelt eller i en chokterapi gruppe, for dem som har lyst til at arbejde videre og/ eller træne de givne teknikker".

Påmelding pågår nå

Gruppen holdes på Haugtun ved Dokka i tiden 28. oktober - 1. november.

Maksimum 15 deltagere.

Før kurset anbefales det at du leser hennes bok ” Mit univers –og dit ”.

I den finner man fundamentet for arbeidet med energier, reaksjoner og sjokk-terapien.

Boken kan bestilles gjennom meg ailo/lilleulv.

Mer opplysninger om kurset/påmelding:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

 

Mvh.  ailo gaup

Se også: http://sjaman.com/component/content/article/77-artikler/362-var-sommer-host.html

Kommentarer (15)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling