Å holde ilden levende PDF Skriv ut E-post

Om å tenne ilden og holde den levende. Med dette innbyr jeg deg endelig til et utdanningsforløp i Trøndelag i regi av Saivo Sjamanskole. Tilbudet er fem samlinger, med møter omkring hver fjerde måned. Om målet ditt er å bli en god sjaman for andre  mennesker, for naturen eller om du vil utvikle deg som sjaman i eget liv og arbeid, kan denne utdanningen være til nytte for deg. Utdanningen kan åpne deg for dine egne evner, egen kreativitet og for naturens kraft i ditt indre. Den vil også gi deg redskap for å avhjelpe andres plager og smerte

Temaer for samlingen er: Trommereisenes muligheter, sjamanens hus og landskap, helbredelsesmetoder, mandala-arbeid, stille sjamanisme og annet.

Første samling er i tiden: 27. til 29. august.

Et personlig mål jeg har med denne utdanningen er å gi deg en erfaring av ditt høyere og dypere sinn, ditt supersinn, der du har kontakt med underbevisste krefter, er våken i nået og på samme tid kan være i dialog med Det Høyeste.

 Saivo Sjamanskole har eksistert siden år 2000. Jeg jobber med sjamanisme som en verdensarv, med utgangspunkt i samiske tradisjoner. Du kan lese mer om Saivo, om sjamanisme og om min tilnærming til dette stoffet her på www. sjaman.com.

Mitt motto: Hold ilden levende...

Du kan fp mer info ved å sende en mail til ailoattsjamanpttcom

 

mvh ailo gaup

 

 


Kommentarer (2)Add Comment

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling