Saivo, nytt konsept, nye grupper PDF Skriv ut E-post

Nye Saivogrupper er under planlegging. Fordypningen på min vei finner jeg  i den stille sjamanismen, særlig inspirert fra Bøn-tradisjonene fra Tibet og Nepal. Jeg holder på å utvikle et nytt t konsept for min undervisning.

Som før vil vi jobbe med ytre, indre og skjulte sider ved personligheten. Kursene vil bli praktisk rettet, jeg ønsker å underviser i en praksis du kan ha nytte av. Teorien støtter de erfaringsbaserte metodene.

Stillhet, mot, kreativitet og tiltro er alltid med på reisen.

Alle ting vi gjør på sjamanveien, som tromming, synging, dansing, og også visualiseringer, er som støttefunksjoner å regne. Vi trenger dem fordi det er vanskelig å holde på den indre åpenhet uten hjelp fra disse metodene. 

Vi lever i forandringens tid, men målet for livsreisen er fortsatt det samme, erfaringen av friheten, det stille, åpne og frie sinnet.

4. 5 og 6 november starter et ny Saivo-forløp på Nesodden ved Oslo. Det er også et lignende forløp under planlegging i Nord-Norge.
 
Se også "Sjamanskolen på Nesodden" på Facebook.

 Om du vil ha info om disse forløpene, eller melde deg på gruppen på Nesodden, send en mail med navn og adresse til Åsne, sekretær for Saivo, på denne adressen:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Mvh ailo gaup

Kommentarer (4)Add Comment
0
...
skrevet av white flame woman, September 27, 2011
Så deilig at det er enda flere mennesker som får denne muligheten til å gå på Saivo. Anbefales. Og lykke til smilies/smiley.gif
0
...
skrevet av Daniel Tevik, September 30, 2011
Flott! Mange som ønsker å delta her oppe i Nord. Ferdig med siste Saivo-samling i vår. Anbefales. Kan også tenke meg å delta på det nye Saivo.
0
...
skrevet av gunilla., November 04, 2011
Liker dette!
Jeg ønsker dere en fin helg!
0
...
skrevet av Idur, November 11, 2011
Det stille åpne å frie sinnet
der jeg ikke
er
men vinden

Skriv kommentar
mindre tekstfelt | større tekstfelt

security code
Skriv inn bokstavene ovenfor i tekstfeltet nedenfor


busy
 


Kopirett © Tre Bjørner Forlag 2022. Redaktør: Ailo Gaup.

Host: Kvisvik Nettutvikling